torsdag 18 november 2010

Rosa

Jag gillar ju före och efter bilder, så idag får ni se förvandlingen av ett av mina verkliga fynd från helgens loppis. En pinnstol (för 5 kronor) som hamna i Vildas rum efter en omgång med gammelrosa färg. Jag gillar den faktiskt i rosa och den gjorde sig bra i hennes annars så vita rum. Funderade en kort stund om något mer skulle få bli rosa, men kom snabbt till sans och beslutade att NEJ det räcker med en stol, hur fin den rosa färgen än må va...

I övrigt gör jag väl som alltid en torsdag, längtar till fredag... Kram Mia

söndag 14 november 2010

Kärlek

Ja, kan man va kär i en möbel? I så fall är jag det ♥. Letade länge och väl efter DET skåpet att förvara ljudanläggningen i. När jag nästan gett upp och nästan bestämt mig för att köpa en IKEA möbel istället, dök DET upp på Blocket. Åååh, jag var sååå lycklig! Trären var den från början men fick sig en omgång med vit linoljefärg.

Lite kärlek får våran pappa J idag också. Mysfrukost och paket fick han imorse som sig bör dagen till ära. I eftermiddags kom min pappa (och såklart resten av familjen också) på farsdagsfika.

Igår var fina vännen M och jag på loppis- och shoppingrunda. Jag kom såklart inte hem tomhänt och har just målat rosa (!) färg på ett av fynden...

Kram Mia

fredag 12 november 2010

Nytt försök...

Ja, tänkte att jag skulle göra ett nytt försök och börja blogga igen. Viljan har ju liksom hela tiden funnits, det var mera tiden som inte räckte till. När vi båda började jobba och barnen var låååånga dagar på förskolan vändes hela vår värld upp och ner. Vi hade inte hunnit landa i huset och det blev liksom bara för mycket. Var tvungen att låta familjen, och barnen framförallt, komma före allt annat för ett tag. Nog om det nu.

Vad händer annars i mitt liv?  Jo, jag har kommit på att vi verkligen bor mitt i skogen, det är sååå mörkt här och sååå mysigt. Huset blir mer och mer VI och saker och ting börjar falla på plats. Tro inte att jag legat på latsidan vad gäller inredning, utan inredning skulle jag troligtvis vissna bort helt. Naerå, tvärtom, där har jag hämtat min energi när den trytt som mest. Ska försöka visa er framöver hur vi fått det.

Idag blir det lite bilder från ett av våra badrum. Kan vara det jag är mest nöjd med (just nu i alla fall). Många val man gjort har visat sig så här i efterhand inte var så kloka eller genomtänkta. Det här, som vi kallar föräldrabadrummet, är jag i alla fall nöjd med både val av material och inredning. Efter lång tid av letande av ett badrumskåp (hittade bara alldeles för dyra och inte alls så fina) sprang jag på det här gamla sängbordet på en loppis och det blev mitt för en hundring!

Ha nu en toppen fredagkväll så hoppas jag vi ses snart igen!

Kram Mia