fredag 25 februari 2011

Påfyllning, TACK!

Javars, mer kakor går det åt. Dom här små godsbitarna slinker sååå lätt ner, både nu och då. Men först och främst behöver jag påfyllning i energiförrådet. Det har varit en helt galet intensiv period på jobbet vilket har varvats med sjuka barn. I natt var det dags igen. Vilda kräktes som jag vet inte vad. Så natten bestod av kräks, dusch varvat med tvätt och mera kräks... Jag är sååååå trött... Den här helgen ska jag verkligen VILA!

Skönt i alla fall att det är fredag : )Kram Mia


tisdag 22 februari 2011

Härmapa

Ja, det är precis vad jag är : ) Den här fiiiina lampan såg jag att söta Madame Vit hade i sitt vardagsrum och tänkte att den även skulle göra sig bra i vårt allrum. Och det gjorde den.

Har även konstaterat att vardagen blir så himla mycket roligare med underbara människor omkring sig. Igår kom grannarna in med nybakade bullar, bara så där och idag fyndade jag ett sidebord som jag letat efter på Blocket. Bara för att bästa M hållt koll åt mig och underrättade mig snabbt. Att hjälpa varann med inredningskap, det är riktig vänskap detKram Mia


söndag 20 februari 2011

På hyllan

En härlig helg kan läggas till handlingarna. Vi bockar av djurparksbesök, mys med bästa familjen Nilsson/Johansson, danspremiär för Vilda och finbesök av morbror, mostrar och kusiner

Öppna hyllplan var ett måste när vi planerade köket. Tycker det blir luftigt och sen är det ju bra att kunna ställa fina grejjer på som man vill ha framme. De byter ofta utseende men just nu ser det ut så här:
 Loppisfyndade små glas

Vardagsporslin från IKEA

Spillkummar och bakbunke är bra att ha nära till hands

I morron måndag igen. Tur att jag har ett fantastiskt kul jobb och bästa kollegorna,
så jag slipper ha söndagsångest ; )

Kram Mia ♥

fredag 18 februari 2011

Till slut så...

...sitter dom på plats, hissgardinerna alltså. När de efter mycket om och men äntligen levererades såg jag att det inte var mycket som skiljde i mått, så chansade och kastade in dom i tvättmaskinen på 60 (!) grader. O den här gången hade jag tur, de blev perfekta! Bara stryka på och hänga upp, o nöjd är jag också, allt frid o fröjd.

Idag mys med barnen och sen väntar en helg full med aktiviteter.

Ha en skön fredag!

Kram Mia

tisdag 15 februari 2011

Here we go agian...

Idag fick vi hämta Levis på dagis med feber igen...suck... Stackarn har inte varit annat än sjuk sen han började på förskolan i höstas. Så imorron får jag dra mitt strå till stacken och vara hemma, men tänkte att jag kanske får nåra minuter över för att sy gardiner. Har äntligen fått hem hissgardinerna som jag beställt och ska sy om. Annars blir det kvällsprojekt resten av veckan.

Vildas rum är under förvandling. Skrivbordet har bytt plats och vi väntar ivrigt på skåpet som ska fraktas hem från mormor och morfars torp. Just nu är det för mycket snö (JAG VILL HA VÅR!) så vi får hålla oss till tåls ett slag till.
Kram Mia


lördag 12 februari 2011

Soffhäng

Här tillbringar jag och resten av familjen en hel del tid om kvällarna, i TV-soffan. Oftast har jag datorn i knät (som nu) och nåt på TV:n i bakgrunden. Nu Mello och innan 101 dalmatinerna med barnen.

Idag har vi, förutom sett på 101 dalmatinerna, varit ute och haft världens bästa dag! Grannen hade skaffat sig en snöslunga och gissa om J och herren i grannhuset slungade snö? Jovars, uppfart med omnäjd är nästintill snöfri trots att det kommit en hel del senaste dagarna. Mammorna och barnen tog en promenad till pulkabacken istället när papporna slungade snö. Sen blev det korvgrillning! Solen sken hela dagen och har till och med blivit lite solbränd. Även lilla Levis blev rosig om kinderna som ni ser.
Kram Mia


söndag 6 februari 2011

Tavelvägg

Ännu en helmysig helg att lägga till handlingarna. I lördags blev det en tur med syster och bror och alla barnen till Tropicariet. Ungarna var helnöjda och såklart fascinerade av alla ormar, apor, fiskar och till och med hajar! Och idag har vi fixat i Vildas rum, haft middagsbesök och hunnit med lite utelek. Synd bara att helgerna går så himlans fort...

Har påbörjat en tavelvägg i vår hall. Ska byggas på varefter, men behöver besöka nåra loppisar och inhandla fler ramar först.Kram Mia