onsdag 28 april 2010

Balkongprojekt avslutat (nästan...)

Balkongmöblerna har alltså genomgått en makeover, de var verkligen skruttiga efter att ha stått ute året runt i allt för många år... Så lite färg gjorde susen MEN så lång tid det tar... Jag som typ har världens sämsta tålamod tröttnade efter grundmålningen. Stolar o bord med ribbor är pilligt o inte alls lättmålat har jag fått erfara. Ett lager färdigfärg fick räcka (sen tog lust o tålamod slut) för tillfället. Såklart har det även inhandlats Mårbackor o lite annat fint som piffar upp ballisarna : )
I dag var fotografen här som fotade inför försäljningen av lägenheten. Det gick bra. Fördelen är ju att man kan flytta runt överflödiga grejjer som inte syns på bilderna sen, värre blir det vid visning... Ja ja, spännande är det, nästa vecka kommer den ut på hemnet!





Kram Mia

2 kommentarer:

  1. Vad snyggt det blev! Jag kan verkligen förstå att du ledsnade att måla efter ett varv *hihi*. Spännande med försäljning! Har ni hittat något annat eller säljer ni först?
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  2. Vad fint du gjort på balkongen. Bra att duken kom fram. Ledsen att det tog sån tid. Var till posten flera ggr men lyckades alltid glömma ditt paket hemma. Får skylla på hormoner...;) Ha en trevlig Valborg! Kram Sofia

    SvaraRadera