tisdag 6 april 2010

Projekt Hortensia

Ytterligare ett projekt, projekt Hortensia... Kanske inte låter så avancerat MEN ska försöka att hålla den här stackarn levande ända till juli/augusti för att då låta den premiärplanteras i vår blivande trädgård (har googlat skötselråd o förstått att det är då den blommat färdigt o med fördel kan planteras ut). Har inte gröna fingrar och ytterst begränsade kunskaper vad gäller trädgård o blommor, så för mig blir det här en stor utmaning!


Kram Mia

6 kommentarer:

  1. Lycka till med hortensian! Jag är så lycklig varje gång mina olika hoyor blommar om för jag har inte heller några gröna fingrar direkt!:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Lycka till! Läcker färg på Hortensian. Kika in hos mig där väntar något......../Sofia

    SvaraRadera
  3. Roligt att du tycker om min blogg. Du har varit inne hos mig förr och var då med i min tävling...läs det näst senaste inlägget på min blogg...

    SvaraRadera
  4. Vilken fin o mysig blogg du har...Riktigt ögongodis! Ha en bra dag! kram Therese

    SvaraRadera
  5. Jag önskar dig lycka till! I övrigt ska du inte följa några växtråd från mig, som nu har ett olivträd som ser ut som en pinne i jord... ;-D

    SvaraRadera
  6. Hej, kompis med Angelica och hittade hit via henne, har med en hortensia på skänken hemma som väntar på utplantering, när hade du läst att det var dags? Lycka till med husbygget, vi köpte renoveringsobjekt och ja renoverar nere på Svärtinge Udde.

    / Johanna med Stina

    SvaraRadera