fredag 18 februari 2011

Till slut så...

...sitter dom på plats, hissgardinerna alltså. När de efter mycket om och men äntligen levererades såg jag att det inte var mycket som skiljde i mått, så chansade och kastade in dom i tvättmaskinen på 60 (!) grader. O den här gången hade jag tur, de blev perfekta! Bara stryka på och hänga upp, o nöjd är jag också, allt frid o fröjd.

Idag mys med barnen och sen väntar en helg full med aktiviteter.

Ha en skön fredag!

Kram Mia

8 kommentarer:

 1. Vilken tur, det blev ju toppen fint!
  Ha en mysig fredag och en riktigt skön helg.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Tur du hade! Blev ju jätte snyggt!:)
  Funderar mycket på om jag ska orka att sy nya rullgardiner till vårt vardagsrum. Vet ju hur tokig jag var på de gamla, men nu har jag ju dem att mäta på. Någon gång kanske...!:)
  Ha en skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Snacka om tur! Det blev ju jättefint.
  Jag trodde dock att när du skrev om hissgardiner att du menade sådana som lägger sig i veck när man drar upp dem i snöre (om du förstår min beskrivning) så jag tänkte att du verkligen är modig som ger dig på att sy om sådana!!

  SvaraRadera
 4. Vad fint det blev med gardinerna och vilken tur att de passade. Modigt att våga tvätta dem på hög temratur. Önskar dig en trevlig helg.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Herregud vilken tur:) Undrar om jag hade vågat, jo det hade jag nog. Vad fint erat hus är, det måste var så kul att bygga upp det från början. Stor kram Anne

  SvaraRadera
 6. Jag förstår att du är nöjd, det blev jättefint i dina fönster. Ha en fin lördagskväll

  SvaraRadera
 7. Vad fint du har det! Superduktig på inredning!

  Kram L-L

  SvaraRadera