torsdag 8 april 2010

Dagen D!!!

I dag kom vårat sååå efterlängtade hus! Helt galet att det kan gå så fort, en dag så stod det där bara... Visserligen bara ett "skal" men ändå!

I alla fall så är det ett a-hus modell Basic 139, ett enplanshus på 140 kvm fördelat på 6 rum o kök. Ett alldeles lagom hus för vår familj : ) Precis vad som behövs, varken mer eller mindre. Det är ett väldigt enkelt hus med inte så mycket möjligheter till att ändra i planlösning och inte heller så många standardtillval. Däremot har man inte tummat på kvaliteten utan håller samma höga kvalitet som a-hus övriga modeller. Vi fastnade för den öppna planlösningen och framförallt är vi nöjda med att det är ett enormt energisnålt hus med låg drift vilket känns bra med tanke på plånboken o även ur ett miljöperspektiv. Vi tänker att vi får sätta vår egen prägel med detaljer, trädgård o liknande.

Så här såg det ut igår...

I dag efter nåra timmar...


Nästan klart...

Självklart började det ju regna o bygget fick avbrytas...
Rosa rosor kommer såklart att planteras framför entrén vilka kommer göra sig bra till den VITA fasaden : )



J:s käraste garage...
Kram Mia

2 kommentarer:

  1. Det var så himla kul att vara med där ute idag,,speciellt som Vilda,,stolt som en liten tupp,,visade vart hennes rum skulle vara;;)

    SvaraRadera
  2. Vad spännande! Härligt att få flytta in i ett nytt fräscht hus. Ska se till att få iväg din vinst på posten i helgen. Har haft lite mycket nu. Kram Sofia

    SvaraRadera