torsdag 13 maj 2010

Beslut hit o beslut dit...

Var på byggplatsmöte igår o träffade snickare o elektriker för o gå igenom detaljer. Alltså, jag blir helt snurrig! Tusen beslut o fatta... Vilka rum ska ha antennkablar? Vad för volt på spots i badrummen? Ytterbelysning o vart? Rör till HDMI kabel vid tv:n (eehh what?) De fullkomligt bombardera oss med frågor som VI skulle ta ställning till! Är väl helt i sin ordning i o för sig MEN jag har ju fullt upp med min beslutsångest gällande tapeter, färger o kakel.

Levis hade i alla fall öroninflammation på båda öronen + misstänkt halsfluss (de kolla inte eftersom han fick penicillin mot öronen o den hjälper ju mot båda) så han är betydligt bättre. Men säg det lugn som varar... Fick hämta Vilda på förskolan igår med hög feber... Stackars mammas små troll.

Kram Mia


2 kommentarer:

  1. Hej Mia
    Förstår att det är svårt att välja och ta beslut. Ibland känns det som om någon annan borde ta dem åt en. Och då kan man skylla på den om det blir fel, bra va?

    SvaraRadera
  2. Roligt att hitta hit..

    Det kan inte vara lätt alla gånger ta tusen beslut men vilken rolig resa, att till slut få flytta in ett alldeles nytt hus som ni själva har valt. Har också alltid beslutångest val av tapeter, inte lätt att se helheten på ett tapetprov.
    Hoppas barna snart blir friska..
    Ha det gott/C

    SvaraRadera