onsdag 9 juni 2010

Gult är fult...?

Näää, så är det väl inte alltid, fast gult är väl inte favvofärgen direkt. Men det här "ogräset" tyckte jag i alla fall blev fint i vårt annars så vita hem. Barnen och jag plockade det när vi var och hälsa på trollet i veckan. Ni förstår, det bor ett troll här i närheten och vi brukar i bland gå och knacka på hans port för att se om han är hemma. Det var han inte sist, men han hade kastat skräp utanför så Vilda trodde han hade varit ute på natten och låg därför och sov. Så måste det ju vara...

Just nu känns det annars ganska drygt att bo kvar här inne i stan, dels för att vi längtar så till att få flytta in i huset men sen är ju sommar i lägenhet högst upp utan hiss (fy vad jag tjatar om det då) inte nån hit... Känns som man hela tiden måste "hitta på" nåt att göra, längtar ihjäl mig till en egen trädgård där man kan släppa ut barnen och bara va... Inte behöva tänka på att släpa med sig en massa grejjer så fort man ska gå ut. Men snart så.

I morron åker J ut o kollar till bygget och med lite tur har kaklet kommit och plattsättarna har börjat.... HOPPAS!



Kram Mia

7 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Stackare, kan verkligen förstå din längtan... Jobbigt att släpa med sig sakerna varje gång man ska ut på gården. Skall bli så kul att se ert hus färdigt.
    Håller med om att gult inte är favvo, men lite gula blommor blir man alltid glad av.
    Ha en underbar dag med dina små söta!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Hej!!
    Samma gula blommor kom vår lilla M hem med går. De luktar gott med fäller för mkt:-)
    Fin fin blogg du har...jag kommer återkomma hit. Sov gott!

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Tack för hälsningen hos mej! Vilken jättefin blogg du har, så underbara bilder! Har du verkligen inte en systemkamera? Isåfall borde du nog få en, så skicklig fotograf som du är :o) Återkommer gärna hit!

    Kram,
    Jennie

    SvaraRadera
  4. Hej,
    Så vackert det kan bli med "ogräs" på rätt ställe! Du har verkligen fått till det - super!!
    Förstår att du längtar efter ditt hus & din trädgård. När flyttar ni in?
    Kram J

    SvaraRadera
  5. Hej Mia!
    Jättefina bilder på "ogräset". Förstår att du längtar till flytten. De ska bli så spännande att följa den. Länkar till dig från min blogg och hoppas det är okey? Ha det gott!
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  6. Vilket vackert ogräs! Jag förstår att det känns drygt att bo i lägenhet när man vet att något annat väntar. När vi bodde i vårt torp på 30kvm kändes det inte jobbigt förrän vi väntade på att kunna flytta in i huset. Man finner sig i situationen när man måste, men när man vet att något bättre väntar så blir det helt plötsligt jobbigt ;0). Visst är det märkligt!

    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  7. Vad fint det blev till allt det vita. Förstår att din längtan till hus nu när sommaren kommer. Men tänk vad härligt snart bor ni där :) Kram Sofia

    SvaraRadera