lördag 28 augusti 2010

Vi har flyttat in!

Tillslut så är vi äntligen på plats! I går kl. 9:00 hade vi slutbesiktning och allt gick bra så kl. 11:00 kom första flyttlasset, gissa om vi var förberedda...? Sen dess har vi bara flyttat o grejjat o skruvat o hamrat o putsat o fejjat MEN det är så fantastiskt underbart att äntligen sitta här i sitt alldeles egna hus! Jag är såååå lycklig!

Barnen sov hos mormor o morfar över natten och kändes viktigt att deras rum var klara när de kom hem idag. Så de hade prio 1. Här är nåra bilder på Levis rum innan han gick lös o röjde runt där. 



Kram Mia

12 kommentarer:

  1. Vad kul! Förstår att det måste vara underbart att äntligen få flytta in!:) Fint rum han fått också.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så kul att ni äntligen har fått flytta in. Fint blev det i lilla Levis rum med den randiga tapeten. Var kommer de söta tavlorna ovanför det runda bordet?
    Jag antar att ni kommer att ha fullt upp i morgon också med att packa upp och fixa. Skall bli spännande att få se hur de andra rummen färdiga.

    Trevlig fortsatt helg
    Kram Mia

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!
    Sååå roligt att ni äntligen har flyttat in, som du har väntat....
    Fint rum han fått, ska bli kul att se resten av huset. Lycka till med uppackning, kan tänka att det är full rulle. Vet själv att man gärna vill ha allt ordning på en gång, ler.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  4. Åh vad roligt för er GRATTIS!!! Kan tänka mig att det känns spännande =)
    GRATTIS igen!!
    Kram Fia

    SvaraRadera
  5. Vad roligt för er att ni äntligen är på plats i ert nya hus. Levis rum ser jättefint ut! Ha det gott!
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  6. Grattis!!! Vad underbart det måste kännas att äntligen få flytta in :)! Levis mår säkert som en prins när han får bo så fint! Tapeten är jättesnygg :)!

    Kram och Lycka till i nya hemmet!!!
    /Annie

    SvaraRadera
  7. Gud vad fint :) Äntligen har ni ert hus! Det är säkert helt underbart fint alltihopa.. hoppas det läggs in fler bilder :)


    Kram Frida

    SvaraRadera
  8. Grattis! Måste kännas underbart:)

    kram Pernilla

    SvaraRadera
  9. Hej vännen! Åh vad roligt och härligt att ha ett nytt fint hus att flytta in i! Jättefint i Levis rum! Må så gott kram från Maria

    SvaraRadera
  10. GRATTIS - äntligen!!! Så roligt att nimkommit på plats och så fint det ser ut - jag vill se mer - nyfiken i en strut:)))
    kram J

    SvaraRadera
  11. Hjärtligt grattis till er och ert nya fina fräscha hem!! Förstår att det känns skönt att äntligen få börja bo in sig och fixa till de sista detaljerna! Ser framemot att få se mer av ert nya hem framöver! All lycka till er!

    Kram,
    Jennie

    SvaraRadera