onsdag 25 augusti 2010

Den som väntar på nåt gott...

...väntar alltid för länge. Vi trodde ju att hantverkarna hade koll på läget, men icke! Igår ringde vår kontakt på a-hus och frågade om vi kunde skjuta på slutbesiktningen tills på måndag, målarna hade inte hunnit och elektriker och snickare stod o föll med det och hade rätt mycket kvar att göra efter måleriet blivit klart. KOMMER INTE PÅ FRÅGA, svarade vi! Har ju liksom bokat ALLT inför flytt och har levt nerpackade länge nog. Fick tillslut en tid på fredag kl. 9. Allt blir säkert bra tillslut MEN det var inte den roligaste stämmningen ute i huset imorse när vi kommer för att pigga upp dom med lite fikabröd...

I vilket fall så var jag tvungen att fördriva tiden med nåt för att få de längsta dagarna i mitt liv att gå liiiite snabbare (J undrade vilket som var värst, vänta på hus eller vänta på att bäbis ska komma ut, just nu känns vänta på hus överlägset jobbigast) och vad passar väl bättre än loppis? Hitta nåra fynd, bl.a söta korgpallen nedan. Har inte bestämt mig för om den ska få vara "charmigt nött" eller om den ska få sig en omgång sprayfärg. Två barnstolar till Levis rum är under förvandling (eeeh, vita) + att nåra böcker till barnen fick följa med som uppmuntran att orka med en liten stund till i hemmakaoset : )

Har även målat och målat och målat för att ha nåt att göra. En gammal byrå blev som ny och en ikea pall fick helt oväntat en svart kulör och jag är helnöjd!

Kram Mia

9 kommentarer:

  1. Nej, vad trist!!! Stackars er:(

    Hoppas det går bra för er på fredag - håller tummarn!!!
    Kram J

    SvaraRadera
  2. Hej goa bloggvän! Förstår att du är trött på att vänta och att du längtar efter att få flytta in! Men snart, snart är det dags så håll ut! Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Kikar in för första gången. Vilken mysig blogg du har. Kikar gärna in fler gånger

    Kram

    SvaraRadera
  4. Hoppas att de hinner bli klara i tid nu så ni snart får flytta! Säkert jättejobbigt att leva i flyttkartonger. Dina nymålade möbler är iaf jättesnygga, ikea-pallen passar verkligen som svart :).

    Kram/Annie

    SvaraRadera
  5. Pallen blev verkligen fin!
    Trist med lång väntan när man ställt in sig på något. Hoppas mutan gjorde arbetarna på bra humör ;) Ha en bra dag! Kram Milla

    SvaraRadera
  6. Skönt att man kan trösta sig liite iallafall med loppis:-) Hoppas att du får tiden att gå, snart, snart...
    Kram, Maria

    SvaraRadera
  7. Hej vännen!
    Förstår att ni inte vill vänta längre nu....
    Fina loppisfynd du gjort under tiden. Lycka till i morgon.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Vad tråkigt att allt inte går som planerat. Den korgpallen är jättecharmig. Hoppas att allt ordnar sig för er. Ha en trevlig helg.
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  9. Tur att det finns loppisar som man kan fördriva tiden på. Du får se det som att du hittar nya fina saker att fylla ert nya hem med så det inte känns allt för tomt när ni flyttar in. Det måste verkligen kännas jobbigt att vara så nära men inte kunna få ett datum på när man kan få flytta in.
    Lycka till imorgon
    Kram Mia

    SvaraRadera