tisdag 22 juni 2010

Precis som om dom visste...

I söndags hade vi besök av våra kommande grannar. Har ju en del gemensamt eftersom vi bygger med samma husleverantör och delar på vissa fakturor, så vi tycket det var på sin plats att bjuda hem dom på kaffe. Jätte trevliga, jordnära och enkla människor och det kändes naturligt och bekvämt med en gång. Jag är så nojjig med att byta miljö och har en lååång invänjningsperiod innan jag kan känna mig HEMMA på ett nytt ställe, så det känns skönt att man har okej grannar i alla fall. Så hade dom med sig finfina blommor, somriga blåklintar som passade perfekt på köksbordet och även matchade till vårat porslin i tallrikshyllan, nästan som om dom hade det i åtanke hihi...




Kram Mia

14 kommentarer:

  1. Hej där :) tack själv för titten hos mig och dina underbara rader. Vad härligt att höra att dina orkideer har fått knoppar :) lite avis är man ju för här skriver en orkidee mördare som lyckas ta död på allt grönt här hemma :P vad fin bukett ni har fått av grannarna. Ja nästan som om dem visste

    Ha en underbar kväll

    Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Underbar bukett! Alltid bra med goda grannar!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!
    Härligt med goda grannar. Underbar sommarbukett! Tack för dina alltid så gulliga rader hos mig.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  4. Hej! Vilken vacker sommarbukett ni fick :). Vad roligt att ni kommer bra överens med era blivande grannar. Vi har ju ganska långt till våra framtida grannar, men det lilla vi har sett av dem så är enbart positivt! Kan ju bara inte låta bli att påpeka att kannan är jättesnygg ;). Kram/Annie

    SvaraRadera
  5. Hej,
    Goda grannar är super viktigt. Vi är lyckligt lottade där vi bor. Vi har ett par fester om året i kvarteret och några av grannarna har blivit riktigt goda vänner.

    Det känns så himla bra - alltid någon att låna en kopp socker, ett ägg eller något annat av - eller att låna ut till.
    Kram J

    SvaraRadera
  6. Tack för besöket kul att hitta hit. Vad mycket fina bilder du har jag gillar blåbärsbilderna. Men ni har väl inte plockat dem redan nu?
    Trevligt av er att bjuda in grannarna det är alltid kul att veta och lära känna de man kommer att bo nära.


    Du får ha en trevlig fortsatt vecka.
    Kram Mia

    SvaraRadera
  7. Godmorgon!

    Blåklint är ju så fint.

    Klart det är ok, att du länkar till mig. Blir bara glad :)

    Jag är så nyfiken på ert hus, vad är det för husleverantör? När beräknar ni inflytt?

    Ha en toppen dag! Kram Maria

    SvaraRadera
  8. Vilken härligt sommrig bukett!
    Skönt att grannarna verkar trevliga. Vi får också nya grannar vilken dag som helst. De verkar också bra, så vi hoppas att det fortsätter så:-)
    Ha en härlig midsommar:-)
    Kram, Maria

    SvaraRadera
  9. Vilka fina bilder på den fina hyllan och den Blåklintsbuketten. Skönt att ha trevliga grannar. Ha en fin fortsatt vecka.
    Kramar Camilla

    SvaraRadera
  10. Hej Kompis ;0)
    Hoppas allt är bra med dig?!
    Vilken ljuvlig bukett & så härligt att det klickade med grannarna..

    Ha det bäst rara!!
    Kramen Cilal

    SvaraRadera
  11. Visst är det allt lite läskigt att flytta till ett helt nytt hus. Trots att man själv har byggt det så är första natten alltid speciell. Jag minns både första natten vi tillbringade i vårt torp såväl som i vårt nybyggda hus. Lukterna, ljuden och ljuset är ju inte som man är van... Det går ju fort över som tur är! Ni kommer att få det sååå fint!
    Trevlig midsommar!
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  12. Visst är det viktigt med bra grannar så att man trivs! Mina nuvarande är jättebra, de är aldrig hemma :-) Jag gillar att ha det lugnt och skönt efter att bl a bott granne med en trubadur och ett par som hade fest varenda helg..

    SvaraRadera
  13. Tittar in och önskar dig en riktigt härlig midsommar!
    KRAM Anna

    SvaraRadera
  14. Skönt med goda grannar. Det gör livet mycket enklare. Glad midsommar önskar jag dig från ett mulet Dalarna. Kram Sofia

    SvaraRadera