söndag 13 juni 2010

Så nöjd

Ännu en helg avverkad och lagd till handlingarna. För mamman och pappan i huset var söndagen en lååång dag, igår var vi nämligen barnlediga och ute på galej! Finaste lillebrorsan och hans band bjöd på musikunderhållning i världsklass på en fullsatt teater med riktigt bra drag, det var grejer det! Sen blev det fortsatt partaj hela natten lång (ja, för oss småbarnsföräldrar så var ju allt efter tolvslaget en bedrift).

I dag blev det mest utelek med barnen men även en tur ut till huset. Det var i det närmsta klart utvändigt och vi kommer kunna måla under byggjobbarnas semester, skönt... Äppelkakan gjorde susen ; )

Lille Levis har äntligen tagit mod till sig och börjat gå! Han är sååå nöjd! En liten fegis som vi sett försökt ta nåra steg i smyg men inte riktigt vågat släppa taget, men häromdagen bestämda han sig för att han var redo. Ni ser ju hans nöjda min, helt överlycklig och stolt att han äntligen vågade... SÖT♥


Min lillebror på sång o gitarr i mitten ♥

Kram Mia


10 kommentarer:

  1. Hej! Grattis till lilla Levis som har börjat gå :o) vår dotter har också lärt sig gå för en kort tid sedan och plötsligt tycker man ju att de är så stora! Hon har också varit lite rädd för att släppa taget fast hon gått längs med möbler en längre tid, men nu är det full fart!

    Ha en bra vecka!

    Kram,
    Jennie

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Så underbart att få avnjuta de allra första stegen hos sina barn, härliga bilder! Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Sicka sötungar!
    Visst känns det så att när man är småbarnsförälder att man inte hänger med...
    Fast ibland känns det som om när man väl är barnfri så vill man suga ut allt ur kvällen och är död dan efter när man ska vara en glad och käck mamma igen... Eller är det bara jag som funkanar så?!?
    Hoppas at det är okej att du hamnar på min blogglista... Vill ju inte missa något!

    Hoppas att du får en go start på veckan!
    Kram Mimmi

    SvaraRadera
  4. Så söta barnen är!!!
    Visst är det super jobbigt att partaja kvällen och natten lång för att sedan återigen vara mamma dagen efter - en bedrift som heter duga.

    Samtidigt är det så skönt att slippa vara ute i svängen varje helg, men någon gång är det kul.
    Kram J

    SvaraRadera
  5. Hej vännen!
    Tack för att du hälsar på hos mig, och lämnar så gulliga kommentarer.
    Vilka underbart söta ungar du har. Härligt när de tar första stegen och ger sig ut på egna små äventyr. Bara passa på och njuuut, de blir så fort stora....
    Hoppas ni får en mysig vecka!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  6. Så roligt att lillkillen börjat gå. Härligt att ni kan komma igång med målningen av huset. Riktigt söta charmtroll på bilderna. Ha det gott!
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  7. Hej :)! Tack för kommentaren inne hos mig och för att du vill vara med och tävla :). Du har en härlig blogg med fina bilder, hit kommer jag nog på återbesök! Grattis till lilla Levis som lärt sig gå :). Kram/Annie

    SvaraRadera
  8. Söta barn ni har och grattis till Levis som börjat gå!:)
    Tänk vad lite kaka kan göra!;) Skönt att kunna få gjort målningen på semestern också.
    Och du, det är snyggt med ekgolv till allt det vita!;)
    Kram

    SvaraRadera
  9. Men duktiga killlen :0) Ett stort grattis till honom..
    Lät som en riktigt trevlig afton, tro jag det blev klackarna i taket och lite slitet igår..hihihi
    Ha det bäst!!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  10. Åh vilka fina barn du har. Vilken milstolpe för Levis att han börjat gå. Nu öppnar sig en helt ny värld för honom och snart springer han :). Härligt! Må så gott! Kram Sofia

    SvaraRadera